Rahvamatkad ületasid finišijoone

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimasel matkaetapil loositi vähemalt neljal matkal oselenute vahel välja mitmesuguseid auhindu.
Viimasel matkaetapil loositi vähemalt neljal matkal oselenute vahel välja mitmesuguseid auhindu. Foto: Erakogu

Valga rahvamatkade 14. hooaja viimane etapp sai teoks läinud pühapäeval. Ilus päikseline ilm tõi rajale kümneid tervisesportlasi.

Rahvamatkade korraldaja Tanel Urbaniku sõnul sattus viimasel etapil tõesti suurepärane ilm olema ning osalejad jäid päevaga väga rahule. «Enamik matkalisi on juba vanad käijad, aga sel hooajal lisandus ka uusi inimesi. Viimasel matkal loosisime välja auhindu nende vahel, kes osalesid vähemalt neljal matkal viiest. Traditsioonide kohaselt ootas kõiki pärast matka alati soe supp ja kosutav tee.»

Hooaja viimane, üle kuue kilomeetri pikk matk viis tervisesportlased spordihalli juurest jaama kaudu üle raudtee ning Pika tänava ülekäiguraja kaudu tagasi. Seejärel suunduti juba Priimetsa terviseradade suunas ja sealt jälle omakorda spordihalli juurde tagasi. Keskmiselt osales ühel matkal poolsada inimest ning kokku toimus viis rahvamatka, millest võttis osa 251 inimest. Tanel Urbanik lisas veel, et 14. hooajal said matkalised nautida nii vihma, lund kui päikest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles