Warrior alustas turniiridega

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuli ära! FC Nooruse poisid on tulnud turniiri võitjaks ja jooksevad õnnitlema väravavahti, kes puurilukuna teenis ka turniiri parima väravavahi tiitli.
Tuli ära! FC Nooruse poisid on tulnud turniiri võitjaks ja jooksevad õnnitlema väravavahti, kes puurilukuna teenis ka turniiri parima väravavahi tiitli. Foto: Rein Säinas

Möödunud nädalavahetusel tehti Valgas Kungla tänava kunstmuruväljakul algust Valga FC Warriori kevadturniiriga.

Kokku astuvad viiel nädalavahetusel võistlustulle 2001.–2007. aastal sündinud poisid ning mehed ja naised. Laupäeval tegid kevadturniiri avalöögi A-klassi poisid ja madalama liiga mehed. Viie võistkonna seast saavutasid Warriori mehed tubli kolmanda koha. Finaalis pidid aga FC Otepää mängijad pärast penaltiseeriat alla vanduma Võrust külla sõitnud Navi Vutiseltsile.

Pühapäeval aga olid võistlustules juba 2001. aastal sündinud poisid. Mänguaega oli 20 minutit ja väljakul 11 mängijat. Kõik kuus võistkonda mängisid omavahel läbi ning saadud kohapunktide põhjal selgusid paarid, kes selgitasid lõpliku paremusjärjestuse. Tabeli lõpuosas pukslesid viimase koha eest omavahel korraldajaklubi FC Warrior ning FC Helios Võrust. Kui alagrupis lõppes omavaheline mäng viigiga, siis kohamängus tuli Valga poistel seekord võrukate 1 : 0 paremust tunnistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles