Huviringis käimine muutub kallimaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vallas jäetakse valla korraldatavad kultuuri- ja spordiüritused aprillikuu lõpuni ära. Valga kultuurikeskuse üritused jäävad viimase info kohaselt siiski ära vaid märtsi lõpuni.
Valga vallas jäetakse valla korraldatavad kultuuri- ja spordiüritused aprillikuu lõpuni ära. Valga kultuurikeskuse üritused jäävad viimase info kohaselt siiski ära vaid märtsi lõpuni. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavolikogu kinnitas linna 2015. aasta lisaeelarve kogumahus veidi üle kolme miljoni euro. Paika said ka huvikoolides õppivate laste vanemate makstava õppetasu uued määrad.

Volikogu kinnitas Valga muusikakooli ning kultuuri- ja huvialakeskuses huvialaringide vanemate makstava õppetasu määra. Tasu suurus Valga muusikakooli õpilasele, kes jätkab põhi- või keskhariduse omandamist põhikoolis, gümnaasiumis või kutseõppekeskuses kuni 21aastaseks saamiseni on põhiõppes 15 eurot kuus (praegu kehtiv 12,78).

Eelõppes, kus on üks rühmatund nädalas, tuleb lapsevanemal välja käia 10 eurot (9.59), eelõppes ühe rühmatunni ja ühe individuaaltunniga nädalas 12 eurot – praegu sellist võimalust üldse pole – ja lisaõppes osalmise eest 10 eurot kuus (9.50). Vabaõppes (üks kuni kaks õppetundi nädalas) käies on õppetasu 15 eurot kuus. Täiskasvanutel on õppetasu suurus vabaõppes 25 eurot kuus (praegu 19 eurot).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles