Mess toob kohale huvilised kahest riigist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta septembris Valgas aset leidnud esimene Liivimaa töömess osutus rahva hulgas väga menukaks. Lisaks Valga ja Valka rahvale külastasid messi huvilised maakonnast ja väljastpooltki. Koos tööandjatega käis messil kokku ligi 700 inimest.
Eelmise aasta septembris Valgas aset leidnud esimene Liivimaa töömess osutus rahva hulgas väga menukaks. Lisaks Valga ja Valka rahvale külastasid messi huvilised maakonnast ja väljastpooltki. Koos tööandjatega käis messil kokku ligi 700 inimest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval viib Liivimaa töömess Valka kultuurikeskuses kokku tööpakkujad ja -otsijad nii Eestist kui Lätist. Tööandjaid tuleb kohale ka õige kaugelt, näiteks otsib lätikeelset tööjõudu Lottemaa.

Ühe korraldaja, töötukassa Valgamaa osakonna juhataja Merike Metsavase sõnul toimub Liivimaa töömess teistkordselt, kuid esmakordselt Läti-Valgas.

«Eelmise aasta septembris oli mess Valgas, kus meie Läti kolleegid korraldamisel toeks olid ja messil osalesid. Otsustasime seejärel koostöös korraldada aasta jooksul kaks messi: kevadel Valkas ja sügisel Valgas,» selgitas Metsavas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles