Kõige paremini tuli patsientidega toime Valga kooli õppur

Jaan Rapp
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kutseõppekeskuse 2. kursusel õppiv Erle Sarv (vasakul) ja esmakursuslane Anneli Urm pidid end proovile panema karmide hindajate pilgu ees.
Valgamaa kutseõppekeskuse 2. kursusel õppiv Erle Sarv (vasakul) ja esmakursuslane Anneli Urm pidid end proovile panema karmide hindajate pilgu ees. Foto: Jane Talvik

Kutsehariduse aasta tippsündmusel Noor Meister selgusid Eesti parimad. Üks esikohtadest tuli Valgamaale – selle võitis hooldustöötajaks õppiv Erle Sarv.

«See oli mulle endalegi üllatus,» tunnistas Valgamaa kutseõppekeskuse 2. kursusel õppiv võitja. «Mul polnud aega väga õppidagi: igapäevatöö nõuab oma.»

Tegelikult on Sarve töö Karula valla avahooldustöötajana tema õpitava erialaga tihedalt seotud. See võis võitja sõnul ollagi tema edu üks võtmeid. «Ja loomulikult aitasid kaasa väga hea koostöö koolikaaslase Anneli Urmi ja juhendaja Jane Talvikuga,» arvas Sarv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles