Valka tuli täiskomplekt medalikohti

Jaan Rapp
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuido Torp
Kuido Torp Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Tallinnas aset leidnud kutsehariduse aasta tippsündmusel Noor Meister 2015 selgusid Eesti parimad noored meistrid 25 erialal. Osales ligi 350 Eesti kutsekoolide õpilast, korraldajate hinnangul külastas suursündmust 11 000 inimest.

Selgusid parim noor müüja, majutusteenindaja, mehhatroonik, florist, juuksur, pagar, ehituspuusepp, tisler, ehitusviimistleja, plaatija, maastikuehitaja, infotehnoloog, veebidisainer, graafiline disainer, müürsepp, logistik, puhastusteenindaja, elektroonik, elektrik, rätsep, keskkonnatehnika lukksepp, hooldustöötaja, restoraniteenindaja ja keevitaja. Kohtunikud hindasid võistlejate kiirust, täpsust ning omandatud teadmisi ja oskusi.

Valgamaa kutseõppekeskusele tuli võistlustelt kolm auhinda. Eriti hästi läks koolis hooldustöötajaks õppijatel: ära toodi nii esimene kui kolmas koht. Esimeseks tõusis Erle Sarv, kolmandaks Anneli Urm. Seejuures sai Sarv  aasta algul sotsiaalkaitseministrilt kvalifitseeritud tugiisiku tunnustuse. Tugiisiku kohustusi täidab ta Karula vallas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles