Valga jäi võõrsil võiduta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga / Maks & Moorits vs Audentes
Valga / Maks & Moorits vs Audentes Foto: Rein Säinas

Reede õhtul toimus Alexela Korvpalli Meistriliigas üks kohtumine, kus Rakvere Tarvas võõrustas kodusaalis Valga / Maks & Mooritsat.

Kohtumise esimesel poolajal mängisid mõlemad meeskonnad küllaltki lahtist mängu ning punkte toodi nii pealtpanekutest kui ka kolmese joone tagant. Eriti heas kolmeste lainel oli Valga kes tänu mitmele tabavale kolmepunktiviskele juhtis veerandi keskel üheksa punktiga. Teisel veerandajal hakkas kodumeeskond aktiivsemalt mängima ja poolajale minnes juhtis Rakvere 43:42.
 
Teine poolaeg möödus Rakvere Tarva juhtimisel.  Kolmanda veerandaja järel oli Tarvas oma edu kasvatanud juba 21-punktiliseks, seisuks 78:57. Viimased kümme minutit oli vaid vormistamise küsimus ja lõpuks võttis Rakvere tarvas ülekaaluka 101:73 võidu.   
 
Tarva resultatiivsemad olid Brandis Raley-Ross ning Julius Brooks vastavalt 23 ja 21 punktiga. Kaheksa mehega mänginud Valga suurimad korvikütid olid Reinis Strupovics 15, Kristjan Evart 14, Viljar Veski 11 ning Kristo Saage 10 punktiga.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles