Naistepäev toob aasta suurimad müüginumbrid

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge lille salongi juhatajal Mattis Pihul olid eile käed-jalad tööd täis. Tuli nii kliente teenindada kui mitu korda päevas kaupa vastu võtta. Ka nädalavahetus tõotab nii talle kui teistele Valga lillepoodnikele töörohke tulla.
Valge lille salongi juhatajal Mattis Pihul olid eile käed-jalad tööd täis. Tuli nii kliente teenindada kui mitu korda päevas kaupa vastu võtta. Ka nädalavahetus tõotab nii talle kui teistele Valga lillepoodnikele töörohke tulla. Foto: Arvo Meeks

Naistepäev toob kaupmeestele rohkesti tööd. Mõnes Valga lillepoes oli juba eile pärastlõunaks ainuüksi tulpe müüdud enam kui tuhande jagu, erakorraliselt on lillekauplused avatud laupäeva hilisõhtul ja pühapäevalgi.

Paljudes asutustes ja kodudes on komme naistepäeva tähistada säilinud või uuesti sündinud. Sestap väitsid kõik Valga õieilu müüjad, et ennustatav ostmine on tavalisest kordades suurem.

Teistest pühadest peajagu üle

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles