Valgalased osalevad Guinnessi rekordi püstitamises

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul kell 9 leiab Valga spordihallis aset ühine treeningüritus, mille eesmärk on kaasa aidata Guinnessi maailmarekordi püstitamisele. Rekordit korraldavad tervisliku eluviisi ja toitumisega tegeleva Herbalife klubid üle kogu maailma.

Ametlik rekord, mis loodetavasti ka kuulsasse raamatusse kirjutatakse, sünnib kõige suurema osalejate arvuga HIIT* võimlemises 24 tunni jooksul. Üritus saab alguse kõikides maades kell 9 kohaliku aja järgi ning kestab tunni – seega antakse võimlemise mõtteline teatepulk üle ajavööndist ajavööndisse.

Oma panuse annab rekordi kordaminekuks ka Eestis tegutsev Herbalife tervisliku eluviisi klubi, sealhulgas Valga linna klubiliikmed. Juba viis aastat klubi konsultandina töötanud Anni Kübarsepa sõnul ootavad nad tänasest rekordipüstitusest Valgas osa võtma kusagil 25-30 inimest. «Üritusele registreerumine ja osavõtt on tasuta. Samuti võivad treeninguga liituda kõik inimesed kodudes.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles