Näitus andis keskusele üllatava ilme

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kultuuri- ja huvialakeskuses avatud rändnäitusel «Kohatu» püüab juba vestibüülis külastajate pilke Tõnis Saadoja akvarelliseeria «Kodulinn Tallinn», mis koosneb 93 tööst.
Valga kultuuri- ja huvialakeskuses avatud rändnäitusel «Kohatu» püüab juba vestibüülis külastajate pilke Tõnis Saadoja akvarelliseeria «Kodulinn Tallinn», mis koosneb 93 tööst. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseumi rändnäitus «Kohatu» muutis Valga kultuurikeskuse neljapäevast tõeliseks kunstigaleriiks. Uudistada saab maale ja fotosid ning vaadata lühifilme.

Kohe keskusesse sisenedes tajud, et midagi on väga teistmoodi. Lähemal uurimisel märkadki, et vestibüüli ja teatrisaali fuajeesse on meetrite kaupa ehitatud lumivalget seina, kuhu paigutatud maalid ja fotod.

«Mulle endale meeldib näitus siin Valgas kõige enam, selle ülespanek oli meile suur väljakutse, sest varem pole me näitust teinud ruumides, mis pole selleks mõeldud. Lahendusega, mille lõpuks leidsime, jäime väga rahule,» ütles näitust avades kuraator Anders Härm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles