Piletivahetuse soov tekitas arusaamatuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgamaalasele helistas pahane maainimene, kes polnud rahul tekkinud olukorraga teatrietendusel Valga kultuurikeskuses. Kuigi saali esiread olid tühjad, ta oma tahapoole ostetud piletit ümber vahetada ei saanud.

Kuna ta maainimesena Valga linna tihti ei satu, ostnud ta teatripileti interneti kaudu Piletimaailmast. Ostja väitel olevat aga tihtipeale nii, et kui osta pääse kuu või poolteist enne etendust interneti teel, saad koha tagumistesse ridadesse. Nii olevat olnud ka seekord.

Kohapeal avastanud ta, et esiread olid tühjad ja kokku olnud saalis vaevalt 50 inimest. Et saada võimalus ettepoole istuda, läks inimene administraatori juurde palvega pilet ümber vahetada. Administraator öelnud, et aitaks hea meelega, kuid ei saa, kuna tal pole andmeid Piletimaailmast müüdud piletite ja kohtade kohta. Temal olevat info ainult kultuurikeskuse vahendusel müüdavate pääsmete kohta. Valgamaalasele helistanud inimese arvates ongi see ühte sobitamata piletimüük üks põhjusi, miks Valgas vähe inimesi teatris käib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles