Otepääl peeti lumelaualahing

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlejaid hinnanud žürii pani tähele õhulennu ajal tehtud trikkide keerukust ja õnnestumist.
Võistlejaid hinnanud žürii pani tähele õhulennu ajal tehtud trikkide keerukust ja õnnestumist. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Täna toimus Otepää vallas, Väike-Munamäe suusakeskuses Baltimaade suurim vabasuusa ja lumelaua võistlus. Järjekorras 16nes etapp peeti nii professionaalide kui amatööride klassis. Lisaks võtsid lumelaudurid mõõtu naiste ja juunioride kategooriates.

Kõigist kolmest Baltimaade riigist pärit lumelaudurite ja suusatajate jaoks oli Väike-Munamäe nõlvale ehitatud kokku üheksast elemendist koosnev rada, mis sisaldas nii hüppeid kui takistusi. Ürituse ühe peakorraldaja Janis Jansonsi sõnul kujutab loodud rada omasuguste seas Baltimaade pikimat.

Kohale tulnud Balti riikide parimad lumelaudurid sooritasid rajal suuremaid ja väiksemaid hüppeid ning näha sai keerukaid trikke, mis nii mõnelgi pea ringi käima paneks. Võistlejaid ja hüppeid kommenteerisid oma ala asjatundjad ning paremusjärjestus selgus vastava žürii valvsa pilgu all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles