Suupisted jõudsid Otepäält presidendi vastuvõtule

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mr Jakobi restorani köögimeeskonna moodustavad kokk Kristjan Tammeväli (vasakult) ning omanikest peakokad Jorma Riivald ja Maanu Tafenau.
Mr Jakobi restorani köögimeeskonna moodustavad kokk Kristjan Tammeväli (vasakult) ning omanikest peakokad Jorma Riivald ja Maanu Tafenau. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esimest korda võõrustasid presidendi vastuvõtul külalisi enda välja mõeldud ja valmistatud suupistetega ka Valgamaa kokad.

Suupisted läksid Jõhvi kontserdimaja poole teele Otepää linnast vaevalt kuue kilomeetri kaugusel järvede, metsade ja kuplite vahel asuvast restoranist Mr Jakob.

Mais oma teist sünnipäeva tähistav restoran on Lõuna-Eestis tuntust kogunud kodumaistest ja värsketest toorainetest valmistatud toitudega, millega toiduvõistlustelt kõrgeid kohti on pälvitud. Eesti 50 parima restorani hulgas asub Mr Jakob 34. kohal, mida omanikud igal sammul kergitada püüavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles