Ekstreemalade meistrid selguvad Otepääl

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlusel saab näha uhkeid trikke.
Võistlusel saab näha uhkeid trikke. Foto: Ride In Baltics

Baltimaade suurima talvise ekstreemspordisarjas Monster Energy Ride In Baltics Tour võtavad kolme riigi lumelaudurid ja freestyle-suusatajad omavahel mõõtu 28. veebruaril Väike-Munamäe suusakeskuses Eesti etapil. Tänavu on selle nimi Munakas Park Battle, andis teada sarja pressiesindaja.

Ride In Baltics Tour leiab aset juba neljandat hooaega ning selle aja jooksul on maha peetud 15 võistlust, mis teeb sellest regiooni pikima traditsiooniga talvise ekstreemspordi ürituste sarja.

Baltic Snowpark Agency on sellel aastal suusakeskusesse rajanud Baltikumi pikima lumepargi, kus ühtekokku kaheksa elementi järjest. Rada koosneb seitsmest takistusest ja üheksast eri kujuga hüppest. Pool pargist on 28. veebruaril avatud ka publikule, kuid alumine lõik on reserveeritud ainult võistlusele.

Võistlusformaat on pargisõit ehk sama, mida kasutatakse ka olümpiamängudel ja pealtvaatajatele pakutakse ühe sõidu jooksul mitmeid erinevaid trikke.

Osalemisest on praeguseks teada andnud enamus Baltikumi parimatest lumelauduritest ja kohale on oodata ka kogu freestyle-suusatamise esikolmikut eelmisel nädalavahetusel Kiviõlis toimunud Estonian Open`ilt – seega on oodata väga põnevat ja trikirohket võistluspäeva. Võistlusklasse on ühtekokku neli: Pro, Am (kõik soovijad), naised ja Juuniorid (sündinud 2000 või hiljem).

Võistluse järel leiab aset pidu võistluskeskuse kohvikus. Päeva lõpetab after-after party Otepääl ööklubis ComeBack.

Võistluse kaasaelamine on pealtvaatajetele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles