Valga Maks & Moorits võitis tänu heale teisele poolajale.

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Rein Säinas

Alexela Korvpalli Meistriliigas kohtusid Valgas omavahel Valga/Maks & Moorits ning TTÜ KK. Valga tuli teisel poolajal välja 14-punktilisest kaotusseisust, võites mängu lõpuks napilt 77:76.

Kohtumist alustas hästi TTÜ, kes juhtis veerandaja keskpaigaks juba 10 punktiga. Enamasti kaugvisetele tuginenud Valga ei andnud siiski alla vaid Maris Laksa kaugviske järel oldi vähendanud oma kaotusseisu 5-punktiliseks. Pisikesele pausile minnes oli TTÜ aga oma edu taastanud, seisuks 22:14. Teisel veerandajal jõudis Valga mitmel korral 4 punkti kaugusele, kuid TTÜ kontrollis kohtumise käiku kindlalt, juhtides poolajaks 42:28.

Kolmandal veerandil muutus aina aktiivsemaks Valga meeskonna mäng. Tasapisi vähendati vahet ning sekundid enne kolmanda veerandaja lõppu saadigi esimest korda kohtumise jooksul ette. Seejärel tabas kiire korvi ka TTÜ, juhtides enne otsustavat kümmet minutit napilt 55:54. Viimasel veerandajal haaras Valga/Maks & Moorits Jurijs Aleksejevsi ja Edgars Kruminsi korvidest juhtohjad enda kätte. TTÜ jõudis mitmel korral küll punkti kaugusele, kuid kodusaali toel võttis napi võidu Valga meeskond tulemusega 77:76.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles