Maaomanik leidis tiigist auto ja uppunud mehe

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommikul oli auto tiigis ja põlvekõrgusest veest leiti hukkunu. Põhjused, mis asjaoludel õnnetus aset leidis, on veel väljaselgitamisel.
Hommikul oli auto tiigis ja põlvekõrgusest veest leiti hukkunu. Põhjused, mis asjaoludel õnnetus aset leidis, on veel väljaselgitamisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Helme vallas Roobe külas asuva Põlde talu peremees Kalle Vahar sai reede hommikul talukoha juurde tööle tulles ehmatuse osaliseks, kui leidis oma tiigist uppunu.

Taluhoovi tagumises otsas asuvast väikesemõõdulisest tiigist paistis võõras sõiduauto. Kui mees lähemale kõndis, et asja uurida, sundis järgmine leid juba telefoni järele haarama ning kiirabisse, päästjatele ja politseisse helistama.  

Tiiki oli sõitnud hõbehall Nissan Primera. Kuna veekogu on suhteliselt madal ja põhja kattis jää, oli auto vees vaid veidi üle ratta kõrguse jagu, uksed olid kinni ja auto lähedal vees lebas uppunud meesterahva surnukeha. Maaomaniku kohalekutsutud päästjad tõmbasid uppunu ja sõiduauto veekogust välja. Meedikutel paraku enam võimalust inimest päästa ei olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles