Pukas alustab tegevust mentorklubi

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mind kutsutakse tavaliselt siis, kui on tarvis energilist, loovat ja innustavat koolitajat noorte ettevõtlikkust ärgitama,» kirjeldab oma tööd täna Puka rahvamajja motivatsioonist ja eneseusust rääkima kutsutud Harald Lepisk.
«Mind kutsutakse tavaliselt siis, kui on tarvis energilist, loovat ja innustavat koolitajat noorte ettevõtlikkust ärgitama,» kirjeldab oma tööd täna Puka rahvamajja motivatsioonist ja eneseusust rääkima kutsutud Harald Lepisk. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Neljapäeval käivitub Puka rahvamajas Valgamaa mentorklubi, algajaid ettevõtjaid on motiveerimas inspiratsioonikoolitaja Harald Lepisk. Maini saab maakonna eri paigus teoks veel neli koolitust eri teemadel.

«Harald Lepisk on meil läbi aastate väga hea koostööpartner olnud. Oleme temaga läbi viinud koolitusi väga erinevatel teemadel – nii koolinoorte kui ettevõtjatega,» rääkis Valgamaa arenguagentuuri ettevõtluskonsultant Ülle Vilo, kes aastate jooksul mitme koolituse ja ettevõtlusprogrammiga tegelenud.

Arenguagentuuri korraldatud ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse rahastatud mentorklubi võimaldab ettevõtjal saada koolitustelt uusi teadmisi, jagada kogemusi teiste alustavate ettevõtjatega, analüüsida oma ettevõtte väljakutseid ja küsimusi ning laiendada oma kontaktide võrgustikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles