Parim eestlane sõitis end suusapeol pronksile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi suusastaadion oli pühapäeval pilgeni täis suusatajad nii Eestist kui paljudest välisriikidest. 43. Tartu maratoni 63 km distantsile startis ligi 5000 suusatajat, kes hommikul kell üheksa asusid Otepäält teele Elva tervisespordikeskusesse.
Tehvandi suusastaadion oli pühapäeval pilgeni täis suusatajad nii Eestist kui paljudest välisriikidest. 43. Tartu maratoni 63 km distantsile startis ligi 5000 suusatajat, kes hommikul kell üheksa asusid Otepäält teele Elva tervisespordikeskusesse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Selle aasta Tartu maratoni kaksikvõidu viisid koju norrakad, parima eestlasena lõpetas kolmandana Martti Himma. Naistest võitis ülekaalukalt Tatjana Mannima.

Pühapäeval juba kolmveerand tundi enne kella üheksat kihas Tehvandi staadion suusatajatest. Vaadati veel kord üle suusavarustus, kinnitati numbreid ning seejärel liiguti ettenähtud stardikoridori. Pealtvaatajad otsisid stardikoridori ääres paremaid kohti.

Leidsin rahva hulgast üles endise kolleegi Henri Kõivu, kes valmistus oma kolmanda maratoni stardiks. «Olen saanud sel aastal küll suusatada, kuid mitte nii palju, kui oleksin soovinud. Loodan, et maratoni läbimiseks on see piisav,» sõnas ta. Kuna ta ise olevat suur suusafänn ja rahvasportlane, on just maratoni melu ja üheskoos rajale minek need põhjused, mis mehe uuesti Otepääle meelitavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles