GALERII: Kontsert sai teoks poliitiliste oponentide kiuste

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 13. veebruaril sai Valga kultuuri- ja huvialakeskuses pea kolmveerandtäissaali ees teoks kontsert, mis Tallinna Kesklinna linnaosa vanema Alar Nääme sõnul oli järjekordne osa Valga linnavalitsuse ja Kesklinna linnaosa vahelisest koostööleppest. Just eelmiste taoliste kontsertide pärast Valgas on Keskerakonna poliitik sattunud poliitiliste oponentide rünnaku alla.

Publiku seas võis näha nii vanemaid kui nooremaid inimesi, nii eesti- kui venekeelseid. Sestap pöördus Nääme publiku poole nii eesti- kui venekeelse tervitusega.

Kui neljapäeval paljude Valga elanike postkastidesse otsepostitusena potsatanud Alar Nääme pildiga kakskeelne kutse lubas, et kontserdil esinevad Tallinna noorte ansambel Neposedõ ja Marina Jerjomina juhendatav stuudio Joy Valgast, siis tegelikkuses Joy üles ei astunud. Nende asemel sai rahvas näha tantsukooli JJ-Street etteastet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles