Sõbrapäev ärgitas pidžaamasse pugema ja lilli varuma

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi valentinipäeva peetakse nooremate pärusmaaks, on see ka väärikamas eas hea põhjus lilli kinkida. Pildil olev härrasmees soetas juba eile tähtpäeva puhul lilli.
Kuigi valentinipäeva peetakse nooremate pärusmaaks, on see ka väärikamas eas hea põhjus lilli kinkida. Pildil olev härrasmees soetas juba eile tähtpäeva puhul lilli. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Mõnigi koolipere toimetas terve nädala sõbrapäeva tähe all ning tõi argiellu lõbusat vaheldust näiteks pidžaamas kooli tulles, kaasa lõid õpetajadki. Noortekeskuse rahvas aga otsis taga sõprade sõpru.

Valga põhikooli huvijuhi Maria Siku sõnul oli neil lausa sõbranädal. «Igal päeval oma stiil. Algklassidel värvipäevad, kaisukarupäevad, täpi-, triibu- ja lillepäevad. Vanemates klassides oli hobi- ja ametipäev. Esmaspäeval oli pidžaamapäev, kus isegi õpetajad kaasa lõid, kõige rohkem aga võtsid sellest osa viiendad-kuuendad klassid,» rääkis huvijuht.

«Reedel oli läbiv värv punane ja märksõnad »viks ja viisakas«, sellega lõpetame pidulikult nädala. Sõbrapost töötas, see liikus ka meie väikese maja vahel. Neljapäeval oli sõbradisko 3.–6. klassidele, kus tants vaheldus mängudega,» rääkis Sikk eile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles