Tänavad muutuvad üha valgemaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedese seisuga oli ligi 2100 valgustist üles pandud 340. Suur osa valgustitest jääb vanade, kuid töökõlbulike postide otsa.
Reedese seisuga oli ligi 2100 valgustist üles pandud 340. Suur osa valgustitest jääb vanade, kuid töökõlbulike postide otsa. Foto: Rein Säinas

Valgas käivad hoogsad tööd, mille käigus saab välja vahetatud suurem osa tänavavalgustitest.

Eilse seisuga oli linnatänavatel paigas 340 valgustit, kokku on plaanis paigaldada umbes 2100. Nende hulgas on ka selliseid, mis pandud uhiuutele postidele, näiteks Torni, Peetri ja Puu tänavatel. Üldjuhul kinnitatakse uued lambid siiski olemasolevatele metallpostidele. Valga linnavalitsuse linnahooldusameti juhataja Arno Upruse sõnul algab uutele postidele valgustite paigaldus aprillist.

«Tööd käivad plaanipäraselt ja augustis on plaanis need lõpetada. Praegu on uusi valgusteid paigaldatud 17 kohta. Näiteks Tartu tänava väljasõidul kergliiklusteele, Pihlaka ja Transpordi tänaval ning Viljandi tänaval Savi tänava ristini,» lisas Uprus. «Lähinädalatel on plaanis tööd Pärna ning Aia tänavatel ja ehk jõuame isegi Tambresse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles