Motoklubi on rohkem tuntud võõrsil kui kodus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motoklubi K&K liikmed Brendon Bogatsov (vasakul) ja Karl Kristjan Kajak (paremal) Eesti motospordi föderatsiooni aastalõpuüritusel. Brendon on ka Valgamaa 2014. aasta edukaim noor tehnikasportlane.
Motoklubi K&K liikmed Brendon Bogatsov (vasakul) ja Karl Kristjan Kajak (paremal) Eesti motospordi föderatsiooni aastalõpuüritusel. Brendon on ka Valgamaa 2014. aasta edukaim noor tehnikasportlane. Foto: Eesti motospordi föderatsioon

Valgas Lembitu tänava endises koolimajas on endale pesa leidnud motoklubi K&K, mis rohkem tuntust kogunud piiri taga kui kodus.

Möödunud aastal osalesid klubi noored motosportlased 75 võistlusel. Kõige osavõturohkemad ehk 26 last ühel jõukatsumisel olid Eesti meistrivõistluste etapid. Klubi liikmed võistlevad kuues kuni kaheksas masinaklassis ning noori on vanuses neli kuni 18 eluaastat.

Motoklubi peatreeneri Veiko Sale sõnul võib 2014. aasta 75 võistlusest 45 lugeda oluliseks ja ülejäänud liigitada pigem treeningute alla. Tähtsaks peab klubi osalemist karikaetappidel ja meistrivõistlustel ning seda nii Eestis, Lätis kui Balti meistrivõistlustel. Möödunud aastal tuli klubile 79 karikat. Neist 34 olid etapivõidud, 27 juhul saavutati teine ja 18 korral kolmas koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles