Noored panevad poliitikud väitlema

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elise Leht
Elise Leht Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval, 12. veebruaril saab Valga kultuuri- ja huvialakeskuse ovaalsaalis teoks Valgamaa varivalimisdebatt teemal «Linnastumine. Noored teel suurlinnadesse, aga kas kodukohta tagasi ka? Põhjuseid lahkumiseks ja jäämiseks.»

2015. aasta varivalimiste Valgamaa koordinaatori Elise Lehe sõnul on noortele suunatud avalike varivalimisdebattide eesmärk panna eelkõige Riigikogu valimistel kandideerivad poliitikud arutlema rohkem noorte teemadel ning anda noortele reaalne võimalus suhelda valimistel kandideerivate inimestega.

Noortel on võimalus saada teadmisi ning teha seeläbi läbimõeldum otsus varivalimistel. Valgamaa varivalimisdebatil esitlevad enda ideid linnastumise teemadel Alar Nääme, Jaak Madison, Rein Randver, Anti Haugas ja Marek Mekk. Debati kõnejuht on Rudo Lilleleht.

Eesti Noorteühenduste Liit korraldab varivalimised neljandat korda. Tegu on apoliitilise kodanikuhariduse projektiga, mis toob 13-20aastased üle Eesti arvamust avaldama ja 13-17 aastased varivalima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles