Jaanikese kool jõudis konkursil parimate sekka

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanikese kooli õpetaja Jelena Sljusartšuki sõnul saab isegi õhkõrna barjääriga luua lapsele tugeva turvatunde.
Jaanikese kooli õpetaja Jelena Sljusartšuki sõnul saab isegi õhkõrna barjääriga luua lapsele tugeva turvatunde. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Õppimist toetava metoodika konkursile laekus kokku 94 tööd. Kolm parimat on selgunud, üks auhind tuli Valga Jaanikese koolile.

SA Archimedes Eduko korraldas koostöös algatusega Huvitav Kool konkursi, et koguda ja levitada õppevara, mis koolitunni vaheldusrikkaks muudaks. Hindamiskomisjon tõi esile kolm kõige märkimisväärsemat, nende hulgas Valga Jaanikese kooli töö «Imeline teadus hariduslike erivajadustega laste õpetamisel».

Tegelikult ei ole meetodis kooli direktori Anne Arraku ja õppealajuhataja Mai Talu sõnul midagi uut. See on kombinatsioon õpet toetavatest abinõudest, mida koolis kasutatud juba mõnda aega ja mida võimalik rakendada ka tavaklassides, kus erivajadustega lapsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles