Maadluses tuli medaleid ka Valga poistele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinises trikoos Andris Pent Väike-Maarjast on võtmas võitu SK Kadrina esindajalt Tauri Altmäelt.
Sinises trikoos Andris Pent Väike-Maarjast on võtmas võitu SK Kadrina esindajalt Tauri Altmäelt. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valga spordihallis peeti laupäeval maha Eesti meistrivõistlused kreeka-rooma maadluses õpilastele.

Meistritiitlit tuli Valka jahtima üle 90 noore maadleja. Kokku võisteldi kümnes kaalukategoorias. Kehakaalus kuni 35 kilogrammi tuli Valga spordiklubi noormees Aleksandrs Zaicevs seitsmendale kohale. Kaalukategoorias kuni 38 kilogrammi jäid Valga poisid Vladislav Nesterenko ja Mark Anissimov jagama kolmandat kohta. Kuni 66kilogrammiste kategoorias pidi Tanel Põrk leppima üheksanda kohaga.

Pühapäeval aga leidsid Jõgeval aset 100 väikese sumomaadleja osalusega U-8 ja U-10 meistrivõistlused sumos. Võistlustest võttis osa ka kaks Valga maadlusklubi noormeest. Kaalukategoorias kuni 45 kilogrammi saavutas igati tubli teise koha Alexis Korobov ning 45+ kategoorias tuli Markus Tellmann seitsmendale kohale. Mõlemale noormehele oli see esimene sumovõistlus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles