Otepäälase idee jõudis viie parima sekka

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vrasemalt on konkursil edukalt osalenud ka OÜ Huntloc asutaja Herko Sunts. Pildil demonstreeribki ta konkursil osalenud ideed - nutitelefoni mobiilirakendust, mis aitab kütte jahi korraldamisel ja läbiviimisel.
Vrasemalt on konkursil edukalt osalenud ka OÜ Huntloc asutaja Herko Sunts. Pildil demonstreeribki ta konkursil osalenud ideed - nutitelefoni mobiilirakendust, mis aitab kütte jahi korraldamisel ja läbiviimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval, 7. veebruaril esitlesid ettevõtluskonkursil Ajujaht 20 osalevat meeskonda oma äriideid žüriile. 50 000 eurose auhinnafondi nimel jätkab võistlemist viis meeskonda. Nende seas on ka otepäälase Herko Suntsi juhitav Huntloc. Lisaks pääsesid edasi Senset, OKKA, Hivescale ja Smart Load Solutions.

Ajujahi žürii liige ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) nõukogu liige Erki Mölder ütles, et kahekümne hulgast viie valimine ei olnud väga keeruline. «Kuigi kõik täna nähtud kakskümmend meeskonda on palju arenenud, eristub konkreetne viisik just oma tugevuste poolest. Samas on viie meeskonna tugevused väga erinevad – ühel meeskond, teisel idee sisu, kolmandal turupotentsiaal,» selgitas Mölder laupäeval.

Ta lisas, et ainult praegusest tugevustest ei piisa Ajujahi võitmiseks. «Meeskondadel on aega poolteist kuud, mida nad peavad maksimaalselt ära kasutama, et suurendada oma edueeliseid konkurentide ees ja võita Ajujaht,» rõhutas Mölder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles