GALERII: Valga sai uudse raamatukogu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna sai Valga sadakonna kohalviibija silme all endale Ränduriraamatukogu, mis paikneb raudteejaamas. Valga keskraamatukogu direktori Endla Schasmini sõnul on seal raamatukogule annetatud raamatud ja Valga raamatukogule liigseks osutunud ajakirjad.

«Raudteejaam on sümboolne koht taolise raamatukogu avamiseks. Teeme jaamas koos väikese peatuse, et vaadata tagasi – siis läheme jälle hoogsalt edasi,» sõnas direktor avakõnes.

Sellise raamatukogu eripära on direktori sõnul, et töötajat ei ole pidevalt kohal ja laenatud raamatuid tagasi ka ei oodata, aga täiendused on alati teretulnud. «Head reisijatest raamatusõbrad ja raamatusõpradest reisijad. Heitke pilk Ränduriraamatukokku, et reisile huvitav lugemine kaasa võtta. Kui kotis juhtub olema üleliigne raamat, võite selle kogu täienduseks panna,» jagas Schasmin juhiseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles