Atašee jagas Eestile Otepääl kiidusõnu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolimajaga tutvudes astus Takashi Ato sisse ka õppeklassidesse. Ees vasakul seisab tõlk Marion Karro ning külaliste selja taga Otepää gümnaasiumi õppealajuhataja Anneli Vetka.
Koolimajaga tutvudes astus Takashi Ato sisse ka õppeklassidesse. Ees vasakul seisab tõlk Marion Karro ning külaliste selja taga Otepää gümnaasiumi õppealajuhataja Anneli Vetka. Foto: Rein Säinas

Teisipäeval külastas Otepääd esmakordselt Jaapani suursaatkonna kultuuriatašee Takashi Ato, kellele visiit jättis väga hea mulje.

Esmase ülevaate Otepääst sai Ato hommikusel kohtumisel Otepää vallavolikogu esimehe ja vallavanemaga. Pärast seda külastas ta koos tõlgiga Pühajärve põhikooli, kus rääkis kooliperele Jaapanist ning direktor Miia Pallase tegi tutvustava ringkäigu.

Pärast lõunapausi avanes ka Valgamaalasel võimalus Takashi Ato ringreisist osa saada. Kohtumisel Otepää gümnaasiumi vanema astme õpilastega tutvustas saadik põgusalt oma kodumaa traditsioone, kultuuri ja eluolu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles