Talvise raja läbis 60 jooksufänni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaatamata lõikavale vastutuulele jõudis Raivo Alla esimesena finišijoone ületada, edestades lähimat konkurenti enam kui minutiga.
Vaatamata lõikavale vastutuulele jõudis Raivo Alla esimesena finišijoone ületada, edestades lähimat konkurenti enam kui minutiga. Foto: Rein Säinas

Jooksusõbrad tähistasid Paju lahingu aastapäeva pühapäeval traditsioonilise aastapäevajooksuga.

Juba 22. korda teoks saanud võistluse lõpetas 60 spordifänni. Start seitsmekilomeetrilisele distantsile oli Paju mälestusmärgi juures ning lõpetamine Valga Vabadussamba kõrval. Vaatamata kergele külmale ning lõikavale vastutuulele olid jooksjad suurepärases tujus. Rajal võistles ka kõik 22 jooksu kaasa teinud Raul Lepik, kes lõpetas meeste 18+ klassis 13. kohaga.

Distantsi läbis kõige kiiremini Sparta spordiklubi eest jooksev Raivo Alla. Seitsme kilomeetri läbimiseks kulus mehel 24 minutit ja kaks sekundit. Vanuseklassis M40 oli kiireim Kaido Vahkal Tartust ning M55 klassis Valga oma mees Aivar Jesse. Kuni 17aastaste poiste hulgas võitis Sten Pelska.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles