Näitus uurib Lõuna-Eestit

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangaste loss
Sangaste loss Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmisest nädalast on Tallinnas Ülemiste keskuses Lõuna-Eesti fotonäitus «Elu kahe maailma piiril», mis esitleb fotograafide Jarek Jõepera ja Silver Kommusaare temaatilisi pilte.

Näitus kutsub huvilisi tutvuma Lõuna-Eestiga – piirkonnaga, kus leidub ettevõtmisi, mis kasutavad tavapärasest erinevaid lahendusi ja edendavad jätkusuutlikku eluviisi. Ühtlasi tutvustab näitus Lõuna-Eestit kui piirkonda, mis pakub aastaringi mitmekülgseid võimalusi aktiivseks puhkuseks väga erinevate huvidega inimestele.

Näitus, mis sündis koostöös ajakirjaga National Geographic Eesti, on Ülemiste keskuses märtsi lõpuni. National Geographic Eesti peatoimetaja Erkki Peetsalu ütles avamisel, et Lõuna-Eesti loodus, vahelduv maastik ning rikas pärandkultuur pakuvad aktiivse puhkuse huvilisele lugematuid võimalusi seiklusteks ja põnevateks kohtumisteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles