Endine asekantsler sai trahvi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõnda aega suunatakse numbrile 110 tehtud kõned automaatselt ümber ühtsele hädaabinumbrile 112. Foto on illustratiivne.
Mõnda aega suunatakse numbrile 110 tehtud kõned automaatselt ümber ühtsele hädaabinumbrile 112. Foto on illustratiivne. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Kultuuriministeerumi kunstide asekantslerina Tartus poevargusega vahele jäänud Raul Oreškin sai Lõuna prefektuuri otsusel 40 eurot trahvi.

Prefektuuri pressiesindaja sõnul määras politsei Oreškinile trahvi väärteo korras 14. jaanuaril ning kuna rikkuja seda ei vaidlustanud, jõustus karistusotsus neljapäeval. «Karistuse määramisel arvestas politsei asjaoluga, et rikkuja tunnistas vargust ja kahetses tehtut, tal polnud varasemaid rikkumisi ning kannatanu sai kauba rikkumata kujul tagasi,» selgitas pressiesindaja BNSile.

Tartu Kaubamaja toidupoe turvatöötaja märkas erinevaid kaupu näpanud Oreškinit 29. detsembril kella 11.30 ajal ning pidas ta kinni. Selgus, et mees oli varastanud veini, jäätist ja päikesekreemi, kokku 55,4 euro väärtuses kaupa. Järgmisel päeval astus Oreškin asekantsleri ametist tagasi. Ta tunnistas, et varastas kihlveo pärast, nimetas tehtu rumaluseks ning vabandas kõigi ees, kellele ta oma teoga kahju tõi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles