Algab naiskohtunike kool

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitused jalgpalli naiskohtunikele saavad toimuma ka Valga maakonnas.
Koolitused jalgpalli naiskohtunikele saavad toimuma ka Valga maakonnas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hooaja eel koolitab Eesti Jalgpalli Liit (EJL) uusi kohtunikke. Lisaks teistele kursustele üle Eesti toimub Tallinnas spetsiaalselt naistele mõeldud koolitus. 

Esimene loeng on 16. märtsil jalgpalliliidu ruumides, koos käiakse kokku seitsmel korral ning koolituse hulka kuulub nii teooria kui praktika ja eksam.

«Kuna Tallinnas on huvi jalgpallikohtuniku kursuse vastu juba aastaid kõrge, siis toimub sarnaselt eelnevate aastatega ka sel aastal spetsiaalselt naistele mõeldud kursus. Naiskohtunike tase on Eestis läinud aastast aastasse paremaks ning selle tõestuseks on meil sellest hooajast olemas kolm FIFA-litsentsiga naiskohtunikku. Proovime leida neile mantlipärijaid ja konkurente,» sõnas EJLi kohtunike koolitusjuht Hannes Kaasik.

«Tulevased naiskohtunikud on kindlasti oodatud üheskoos meestega ka teistes regioonides toimuvatele koolitustele, mis algavad juba veebruaris nii Pärnus, Põltsamaal, Rakveres, Tartus kui Otepääl,» lisas Kaasik.

Täpsemat infot leiab EJLi koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles