Ränk õnnetus Ansomäel sunnib turvareegleid karmistama

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvalisuse tõstmiseks rajab Ansomäe suusakeskuse omanik Aivar Kullamaa nõlvadele ohutuspiirded. Täna tööd juba käisid.
Turvalisuse tõstmiseks rajab Ansomäe suusakeskuse omanik Aivar Kullamaa nõlvadele ohutuspiirded. Täna tööd juba käisid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Rehe hotelli omanik Allan Unt, kelle kolleeg ja äripartner õnnetult hukkus, näeb süüd nii suusakeskuse omanikul, vallal kui valitsusel. Suusakeskuse omanik on alustanud töödega turvalisuse parandamiseks.

Kuigi Unt traagilise õnnetuse juhtumist ei näinud, nägi ta selle kurbi tulemusi: üks pikaajaline kolleeg hukkunud, teine raskelt vigastatud. Arusaadavalt tekib mehel arvamusi süü ja selle ennetamise teemadel.

«Sellega ma kindlasti nõus ei ole, et tegemist oli lihtsalt halbade kokkulangevustega ja kogu lugu,» ütles Unt konkreetselt. Tema arvates peaks tasulises suusakeskuses inimeste turvalisus igal sammul garanteeritud olema. «Kui tuleme ja maksame raha, peaks see tagama 110 või pigem 200 protsendise kindlusega, et keegi mitte kuidagi viga ei saaks.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles