Marina Jerjomina: annan küll endast palju, kuid tagasi saan kordades rohkem

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy juht Marina Jerjomina on südameasjaks võtnud lastele ja noortele laulu- ja tantsuõpetuse andmise. Kuigi naise elu kulgeb nagu Ameerika mägedel, ei ole ta minetanud oma rõõmsameelsust ja optimismi. Ikka ja jälle jagub tal igapäevatöö kõrvalt aega ja tahtmist põnevate ürituste, kontsertide ja konkursside korraldamiseks.
Stuudio Joy juht Marina Jerjomina on südameasjaks võtnud lastele ja noortele laulu- ja tantsuõpetuse andmise. Kuigi naise elu kulgeb nagu Ameerika mägedel, ei ole ta minetanud oma rõõmsameelsust ja optimismi. Ikka ja jälle jagub tal igapäevatöö kõrvalt aega ja tahtmist põnevate ürituste, kontsertide ja konkursside korraldamiseks. Foto: Arvo Meeks

Valgas ei ole vist inimest, kes ei teaks stuudio Joyd ega selle juhti Marina Jerjominat. See energiline naine otsustas juba pisikese plikana lauluõpetajaks hakata ning on kogu elu pühendanud muusikale ja lastele.

Tihtipeale näeb linnas pooljoostes, pikad punakad juuksed tuules lehvimas, mantlihõlmad valla, ringi tuiskamas pikakasvulist Marina Jerjominat, kel korraga teoksil sada asja. Pärast stuudio Joy jaanuarikuist aruandekontserti palusin tal hetkeks aeg maha võtta ning oma elust ja tegemistest rääkida.

Saime kokku Säde kohvikus. Ka sel korral tuli mul paarkümmend minutit teda oodata, sest eelnev kohtumine ametnikega ei tahtnud kuidagi lõppeda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles