Õigusabileping – kelle huvides?

, Keskerakonna Valgamaa piirkonna esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endel Uppin
Endel Uppin Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ma pole kohanud seda, et mõni poliitik enne valimisi annaks lubadusi eelarveliste vahenditega hoolimatult ümber käia. Kõikide erakondade kandidaadid kinnitavad nagu ühest suust, et nii riigi kui omavalitsuste kulusid tuleb kokku tõmmata ja seda just valitsemiskulude arvelt.

Üha enam on hakatud rääkima ka möödapääsmatust riigireformist, sest maksumaksjad ei suuda enam seniste kulude juures riigi ja omavalitsusaparaati ülal pidada. Põhimõte on õige, ainult et kas seda ka praktikas järgida kavatsetakse.

Valgas käivad asjad veidi teisti. Tundub, et meie linnapea Kalev Härgi üks valimisloosung võiks olla: tuhat siia, teine tänna, rahva rahaga pole mõtet koonerdada! Miks seda väidan? Aga sellepärast, et hiljuti sattus mulle pihku Härgi läinud aastal allkirjastatud paber, mis üheselt tõestab, et finantsdistsipliiniga pole linnavalitsuses asjad sugugi korras ja mõistlikust kokkuhoiust ei saa rääkidagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles