Valgamaa kolme mängu järel heal kohal

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Jaanus Lensment

Eesti Jalgpalli Liit koos maakondlike spordiliitude ja kohalike eestvedajatega korraldab sel aastal neljandat korda Eesti maavõistlusi, kus kaheksas kohtumises on vastamisi 15 maakonna ning pealinn Tallinna koondised. Tänavu toimuvad kõik mängud 17. juunil, mis peaks andma võimaluse võimalikult paljudel välisklubide mängijatel oma kodukoha koondist esindada.

Valgamaa ja Võrumaa kohtumise võitja selgub Valga linnastaadionil.

Pärast kolme mängu juhivad 30 aastat vältavat turniiri üheksa punkti kogunud Harjumaa ja Viljandimaa. Järvamaal ja Valgamaal on kirjas seitse, Saaremaal ja Ida-Virumaal kuus ning Võrumaal neli punkti. Kolme punkti omavad Tallinn, Tartumaa, Põlvamaa, Lääne-Virumaa, Jõgevamaa, Pärnumaa ja Läänemaa. Üks punkt on kirjas Raplamaal, punktiarve on avamata Hiiumaal.

Kõik koondised mängivad omavahel läbi kahel korral, kodus ja võõrsil. Viigilise tulemuse korral selgitatakse küll võitja penaltiseeriaga, kuid protokolli kantakse viigiline tulemus ja tabelisse läheb üks punkt.

Seniste maavõistluste tulemused: 2012. aastal Jõgevamaa – Valgamaa 0 : 1, 2013. aastal Valgamaa – Jõgevamaa 5 : 2, 2014. aastal Võrumaa – Valgamaa 2 : 2 (pen. 5 : 4).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles