Kiriku remondifond sai rahasüsti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluste tööde käigus sai uue välimuse Valga Jaani kiriku ülemine osa. Kordategemise ootel on kirikutorni alumine osa, mis tegelikult väga viletsas seisukorras.
Mulluste tööde käigus sai uue välimuse Valga Jaani kiriku ülemine osa. Kordategemise ootel on kirikutorni alumine osa, mis tegelikult väga viletsas seisukorras. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Jaani kiriku remondifond sai kopsaka lisa, mille abil muu hulgas plaanis korrastada pühakoja elektrisüsteem ja panna pinkidele istmesoojendused.

«Sain rõõmustava uudise. Nimelt teatas siseminister Hanno Pevkur, et siseministeeriumi reservist on kirikule eraldatud 25 000 eurot elektrisüsteemi renoveerimiseks,» kinnitas SA Valga Jaani Kiriku Renoveerimine juhatuse esimees Sirje Päss.

Talle tegi heameelt, et esimest korda tuli Jaani kirikule toetust ka niinimetatud katuserahast. Kingituse tegid sotsiaaldemokraadid, kes eraldasid 15 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles