Noored suusatajad naasid medalitega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anders Veerpalu tuli M13-vanuseklassi võitjaks ja on astumas oma isa jälgedes.
Anders Veerpalu tuli M13-vanuseklassi võitjaks ja on astumas oma isa jälgedes. Foto: Einar Peterson

Laupäeval ja pühapäeval osalesid maakonna suusatajad suusa­vahetusega võistlusel täiskasvanutele ning klassikatehnika eraldistardiga võistlustel noortele.

Laupäeval said Haanjas teoks murdmaasuusatamise meistrivõistlused täiskasvanute ja U23-klassis suusavahetusega sõidus. Naiste arvestuses võitis Sparta spordiklubi esindaja Heidi Paju ning meeste hulgas Võru suusaklubi võistleja Raido Ränkel. Meeste arvestuses tuli kolmandale kohale Karupesa Teami sõitja Taavi Lehemaa ning sama klubi esindaja Ain Veemees sõitis ennast viiendale kohale.

Pühapäeval aga osalesid Karupesa Teami noored suusatajad Lääne-Virumaal Pariisi külas ETV-Swedbanki noorte suusasarja teisel etapil klassikatehnika eraldistardis. Karupesa Teamis tegid võistluse kaasa Valga noored suusatajad Merily Pelska, Margaret Peterson, Regina Reimaa ja Mark Peterson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles