Liikluses jättis elu neli inimest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta oli Valgamaa liikluses üks viimase aja hullemaid. Joobes juhtide süül juhtus 10 õnnetust, milles hukkus ka kolm inimest. Üks neist leidis aset suvel Tõlliste teeristis.
Möödunud aasta oli Valgamaa liikluses üks viimase aja hullemaid. Joobes juhtide süül juhtus 10 õnnetust, milles hukkus ka kolm inimest. Üks neist leidis aset suvel Tõlliste teeristis. Foto: Politsei

Kui Eestis üldiselt liiklusolukord mullu paranes, siis Valgamaal liikluses hukkunute hulk kahekordistus ning purjus juhtide süül sai surma kolm inimest.

Valga politseijaoskonna vanemkomissar Kaimar Karm iseloomustas 2014. aastat Valgamaa liikluses kui viie aasta kõige kehvemat. «Võrreldes varasemaga oli inimkannatanutega õnnetusi ja neis viga saanuid pisut vähem. Seevastu kahekordistus neljale hukkunute hulk. Neist kolmel juhul põhjustas avarii joobes juht.»

Heameelt teeb aga Karmile, et Valgamaa elanikud on aktiivselt teatanud politseile võimalikest joobes juhtidest. «Mullu tuli teateid enam kui 250 korral.» Pole küll teada, paljude vihjete puhul reaalselt joobes juhiga tegu oli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles