Uuele konkursile laekus neli avaldust

Jaan Rapp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga muuseum
Valga muuseum Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi eelmisel aastal korraldatud konkursile Valga muuseumile uue juhi leidmiseks laekus mitu sooviavaldust, lõppes konkurss siiski nurjumisega. Valga linnapea Kalev Härk tõdes, et üks avalduse esitanud inimene oli küll igati vastuvõetav, kuid otsustas teise töökoha kasuks.

Seetõttu tuligi kuulutada välja uus konkurss, mille puhul ootas linnavalitsus kandideerimisavaldusi 16. jaanuarini. Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialisti Hele Heletähe sõnul laekusid sedapuhku linnavalitsusse tähtaegselt avaldused neljalt kandidaadilt.

Viieliikmeline komisjon, mida juhib Valga aselinnapea Lauri Drubinš, hindab kandidaate kahes voorus: dokumendivoorus ja sellele järgnevas vestlusvoorus. Neist teises selgitatakse välja kandidaatide motivatsioon ja pädevus direktori ametikohal töötamiseks ning nägemus Valga muuseumi arengust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles