Heitlik ilm teeb teedele kurja

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise piiripunkti lähedal on teekate eriti hullus seisus, aukude vältimiseks peavad autojuhid suisa vastassuunavööndisse sõitma.
Endise piiripunkti lähedal on teekate eriti hullus seisus, aukude vältimiseks peavad autojuhid suisa vastassuunavööndisse sõitma. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teelõik Valgas Viljandi tänava lõpus üllatab pahaaimamatut sõitjat ebameeldivalt järjestikuste löökaukudega, mis võivad rehvi või koguni veljegi lõhkuda. Lähiajal olukorra paranemist loota ei ole.

Kui teadlikumad on valinud kulgemiseks teise marsruudi, siis teised saavad valusalt autot lõhkuva raputuse osaliseks vaatamata paigaldatud hoiatusmärgile. Lisaks on teelõik kehvasti valgustatud, nii et õhtusel ajal saab salakavalatest löökaukudest pahatihti aimu alles läbi sõites.

Valga linnavalitsuse linnahooldusameti juhataja Arno Upruse sõnul kuulub see teelõik maanteeametile. «Poolteist aastat tagasi sai maanteeametile üle antud lõik Transpordi tänavast Läti poole pöörava ristmikuni. Sealt edasi Valga poole on juba linna tee.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles