Õpiedu tõi kaasa reisi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vene gümnaasiumi 9. klassi neiu Angelina Lonil (paremal) avanes uue aasta alguses suurepärane võimalus käia koos oma ema, kooli logopeedi ja endise vene keele õpetaja Anžela Loniga Moskvas rahvusvahelisel vene keele konkursil, kust tuldi koju auhinna ja kirevate muljetega.
Valga vene gümnaasiumi 9. klassi neiu Angelina Lonil (paremal) avanes uue aasta alguses suurepärane võimalus käia koos oma ema, kooli logopeedi ja endise vene keele õpetaja Anžela Loniga Moskvas rahvusvahelisel vene keele konkursil, kust tuldi koju auhinna ja kirevate muljetega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga vene gümnaasiumi 9. klassi õpilane Angelina Lon tõi Moskvast rahvusvaheliselt vene keele olümpiaadilt koju hõbedase auhinna. Esimest korda Moskvat külastanud neiu oli suurlinnast lummatud.

Valga vene gümnaasium on juba aastaid teinud koostööd ajakirjaga Svetozar, kes rahvusvahelisi vene keele olümpiaade korraldab.

«Kool sai ka sel aastal osalemiskutse. Kuna Angelina võttis detsembris osa vabariiklikust olümpiaadist, kuhu pidi esitama iseseisva töö, otsustasid kooli vene keele õpetajad saata ta Moskvasse rahvusvahelisele olümpiaadile,» rääkis neiuga suurlinnas kaasas käinud ema, endine vene keele õpetaja, nüüd viimased 11 aastat kooli logopeedi ametit pidav Anžela Lon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles