GALERII: Lapsed käisid haiglas rõõmu jagamas

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaia Pääsuke mudilased hoolekandeosakonnas esinemas.
Lasteaia Pääsuke mudilased hoolekandeosakonnas esinemas. Foto: Natalja Väll

Valga lasteaed Pääsuke külastas heategevusliku kontserdiga «Koos on hea olla!» Valga haigla hoolekandeosakonda.

«Kuna Pääsuke organiseeris hetegevusliku ürituse esimest korda, tahtsime teha midagi sellist, mis ei oleks meie lasteaias – oleks eriline. Äkki sündis äratundmine, et tehes head teistele, oled ise ka õnnelik,» kirjeldas direktor Nadež­da Amossova.

Otsustati külastada Valga haigla hoolekandeosakonda, viia sinna kingitusi ja anda heategevuslik kontsert. «Niimoodi saab lasteaed aidata inimesi, tõstes nende tuju, ja anda elutahet,» kinnitas Amossova.

Hoolekandeosakonna elanik Marija Bovkun ütles, et kontsert meeldis talle väga. «Lapsed olid vahvad ja tublid. Olen tänulik kingituse ja joonistuse eest.»

Sama osakonna elanik Nina Šipina oli väga emotsionaalne ja ütles: «Nadja, ma tundsin sind ära! Tuli meelde see, kui olin õpetaja koolis, meenutasin tööd lastega.» Naeratades tänas ta lapsi ja täiskasvanuid kontserdi eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles