Koolieelikute rühmad alustasid tööd

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli direktor Hannely Luik-Stogov
Valga põhikooli direktor Hannely Luik-Stogov Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase toimetusega võttis ühendust murelik lapsevanem, kelle kõrvu olid jõudnud kuuldused, et eelkooli gruppide komplekteerimine Valga põhikoolis just kõige sujuvamalt ei kulge. Nimelt pandavat kokku ajutised rühmad, mis hiljem klassideks lammutatakse, ning klassijuhatajad vahetuvat neil iga nädal.

Kooli direktor Hannely Luik-Stogov lükkas kuuldused kiirelt ümber. «Oh jah, küla on suur ja küla on tark,» ohkas direktor anonüümset vihjet kuuldes. Ta kinnitas, et grupid on komplekteeritud, klassijuhatajad neile määratud ja sügisel lähevad mudilased juba samades koosseisudes esimesse klassi. Kuuldustel ei ole tema sõnul mingit alust.

Eelkool alustas tööd 15. jaanuaril, kui klassijuhatajad pärast lühikest aktust oma uued ja uudishimulikud õpilased õpperuumidesse juhatasid. Koolieelikutele hakkavad kord nädalas toimuma kahetunnised õppepäevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles