Noor õigusemõistja pälvis vabariikliku tunnustuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga gümnaasiumi abiturient Aveli Tättar (vasakult), riigikohtu esimees Priit Pikamäe ja juhendaja, Valga kohtumaja kohtunik Annemarie Gerassimov peale võidutöö eest aukirja kättesaamist riigikohtus.
Valga gümnaasiumi abiturient Aveli Tättar (vasakult), riigikohtu esimees Priit Pikamäe ja juhendaja, Valga kohtumaja kohtunik Annemarie Gerassimov peale võidutöö eest aukirja kättesaamist riigikohtus. Foto: Maris Arulepp

Riigikohus tunnustas parimate õigusteemaliste õpilastööde autoreid. 12. klassi õpilastest võitis Valga gümnaasiumi õpilane Aveli Tättar, kellele osavõtt konkursist oli uus väljakutse.

«Rõõm esikoha üle on suur: uhke tunne on, et sain keeruka ülesandega hästi hakkama,» ütles abiturient tunnustusele järgneval päeval.

Pidulik vastuvõtt parimatele leidis aset riigikohtu üldkogu saalis, kus auhinnad andsid noortele õigusemõistjatele riigikohtu esimees Priit Pikamäe, konkursi žürii esimees riigikohtunik Saale Laos ja Eesti Advokatuuri kantsler Kristel Voltenberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles