Suusapidu lööb liikluskorralduse segi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmakarika etapp toob Otepääle hulganisti kaasaelajaid ning transpordivahendeid. Seega tasuks tähele panna liikluskorraldusskeeme ning kuulata korraldajate näpunäited.
Maailmakarika etapp toob Otepääle hulganisti kaasaelajaid ning transpordivahendeid. Seega tasuks tähele panna liikluskorraldusskeeme ning kuulata korraldajate näpunäited. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Otepää maailmakarika etapp suusasprindis toob nädalavahetusel Otepääle arvukalt külalisi ning sunnib muutma ka liikluskorraldust.

Valga politseijaoskonna juhi Tiit Alliku sõnul teeb politsei koostöös korraldajaga kõik võimaliku liikluse sujuvuse, avaliku korra ja liiklusohutuse tagamiseks.

«Kindlasti tuleks varuda aega soovitud kohta õigeaegseks kohalejõudmiseks,» rääkis Allik. «Küllaldane ajavaru võimaldab ennetada ummikuid ja hilinemisest tingitud närvilisust. Õnnetuste vältimiseks tuleb hoiduda ohtlikest möödasõitudest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles