Olümpialootused otsivad rahalist tuge

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvast pärit Magnus Kirt ütles, et oma spordipisiku päris ta isa Peetrilt, kes oli omal ajal Eesti kelgukoondise peatreener.
Tõrvast pärit Magnus Kirt ütles, et oma spordipisiku päris ta isa Peetrilt, kes oli omal ajal Eesti kelgukoondise peatreener. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Praegu Eesti absoluutsesse odaviskajate tippu kuuluvad noored sportlased otsivad toetust uute treening- ja võistlusodade ostmiseks.

Eesti spordi edendamiseks on mittetulundusühing Stardipaik loonud keskkonna stardipaik.ee, kus kõik saavad avaldada ja koguda toetust spordiga seotud projektidele. Toetuste kogumine käib ühisrahastuse kaudu, mis tähendab suuremate summade kogumist väiksemate kaupa.

Summa kantakse üle vaid juhul, kui projekt osutub edukaks ehk kogub kokku ettenähtud toetussumma. Kui seda ei juhtu, läheb raha toetajatele tagasi. Lühidalt öeldult: kõik või mitte midagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles