Tarvas rebis Valga palluritest ette

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgars Kruminš on järjekordselt ennast Rakvere kaitsest läbi murdnud ning toob meeskonnale punktilisa. Seekord küll võitu ei tulnud, kuid võitluslikku korvpalli sai näha ikkagi.
Edgars Kruminš on järjekordselt ennast Rakvere kaitsest läbi murdnud ning toob meeskonnale punktilisa. Seekord küll võitu ei tulnud, kuid võitluslikku korvpalli sai näha ikkagi. Foto: Rein Säinas

Alexela korvpalli meistriliiga mängus reedel Valga spordihallis võtsid omavahel mõõtu BC Valga / Maks & Moorits ning Rakvere Tarvas.

Veel enne kui mänguga algust tehti, sõlmisid Valga linnavalitsus ja Valga spordiselts Kalev aastase koostöölepingu. Lepingu allkirjastasid linnapea Kalev Härk ja korvpalliklubi BC Valga / Maks & Moorits president Margus Lepik. Valga spordiselts Kalev koordineerib ja korraldab 2014. aastast linna korvpalli esindusmeeskonna tegevust.

Linnavalitsuse teatel toetab linn korvpalliklubi 2015. aastal 30 000 euroga. Lepingus on ka punkt, mis peaks meeskonna motivatsiooni tõstma. Nimelt kui klubi jõuab sellel hooajal Eesti meistrivõistlustel nelja parema hulka, rahastab linn korvpalliklubi oma eelarvest lisaks veel 3000 euroga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles