Valga/Maks&Moorits pidi tunnistama Rakvere paremust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga / Maks & Moorits. Pilt on illustratiivne.
Valga / Maks & Moorits. Pilt on illustratiivne. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Alexela Korvpalli Meistriliigas võõrustas Valga/Maks & Moorits külalisi Virumaalt ehk Rakvere Tarvast.

Rakvere Tarvas sai Alexela KML-is võidulisa. Valga pakkus Tarvale kõva lahingu, kuid pidi siiski tunnistama Rakvere 97:85 paremust.

Pärast tasavägist esimest viit minutit said Rakvere Tarva mängijad oma viskekahurid valla ning resultatiivne esimene veerandaeg lõppes külalismeeskonna 34:20 juhtimisel. Teist kümmet minutit alustas paremini juba omakorda Valga, kes tegi 9:0 vahespurdi, vähendades oma kaotusseisu 5-punktile. Vahe meeskondade vahel oli poolajaks aga veelgi kahanenud ning Rakvere Tarvas oli veel napis 52:51 eduseisus.

Teisel poolajal läks üle pika aja taas juhtima kodumeeskond, kui Reinis Strupovics ning Jurijs Aleksejevs tabasid järjestikku kaks kaugviset. Seejärel läks lahti pingeline heitlus kus juhtohjad olid pidevalt erineva meeskonna käes. Enne otsustavat kümmet minutit oli siiski peal Tarvas 73:72. Viimase veerandaja keskel viskas Tarvas 9 vastuseta punkti, millega pandi alus oma mängu võidule. Kohtumise lõppedes oli Tarvas peal 97:85.

Tarva resultatiivsemad olid Brandis Raley-Ross ja Siim Laur, kes viskasid mõlemad 20 punkti. David Haughton ning Juris Umbrasko lisasid mõlemas 17 ning Julius Brooks 10 silma. Valga punktide eest hoolitsesid enamasti kaks meest Reinis Strupovics ja Jurijs Aleksejevs, kes viskasid vastavalt 24 ja 23 punkti. Kahekohalise punktisummani jõudis ka Edgars Krumins, kes viskas 11 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles