Saja-aastane juubilar nakatas lauluhimuga õnnitlejaidki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna oma 100 aasta juubelit tähistav valgalane Raissa Rosalie Simrod võttis reedel külalisi vastu oma tütre Silvi kodus, kus ta juba viimased kaks aastat elab. Memm oli elurõõmus, jutukas ja väga kõbus ning tundis õnnitlejate tuleku üle suurt heameelt.
Täna oma 100 aasta juubelit tähistav valgalane Raissa Rosalie Simrod võttis reedel külalisi vastu oma tütre Silvi kodus, kus ta juba viimased kaks aastat elab. Memm oli elurõõmus, jutukas ja väga kõbus ning tundis õnnitlejate tuleku üle suurt heameelt. Foto: Arvo Meeks

Täna tähistab 100 aasta juubelit kauaaegne valgalane Raissa Rosalie Simrod. Tema sünnipäevale on tulemas kõik nelja järgneva põlvkonna esindajad, kellest noorim kuueaastane lapselapselapselaps.

Tütre juures elav juubilar tervitas külalisi rõõmsal ilmel diivanil istudes. Kui poleks teadnud, et memm tähistab 100 aasta juubelit, ei oleks kuidagi tema välimusest ja olekust seda järeldanud. Juubilar oli nii suhtlusaldis, lõbusa oleku ja hea väljanägemisega, et üle 75 aasta poleks talle pakkunudki.

Kuigi mälu pole enam see, mis noorena ning kuulmine ja nägeminegi kehvmaks jäänud, oli juubilar väga jutukas, meenutades eelkõige lapse- ja koolipõlve. Kuna memm on terve elu olnud hea lauluhäälega ning muusikalembene, võttis ta ka viisi üles. Koos külalistega sai pea salmijagu ära lauldud «Mul meelen kuldne kodukotus».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles